Language not available Language not available Language not available

Det här inlägget är inte tillgängligt på ditt språk. Här är några andra alternativ:

Vi presenterar Soundtrack av Twitch: auktoriserad musik för alla Twitch-kreatörer

Sep 30 2020

*Uppdatering: Sedan den 19 oktober 2020 är Soundtrack by Twitch (beta) tillgängligt för kreatörer världen över. Ladda ner det här. Vi är glada över att presentera ett nytt verktyg för kreatörer som vi har utvecklat under det senaste året: Soundtrack by Twitch.

Vi vet hur viktig musik är för din kreativa process och har hört hur frustrerande det är att förstå och navigera i det komplexa och föränderliga ekosystemet för musik. Soundtrack ger dig en utvald samling med auktoriserad musik som integreras med ditt streamingprogram för att separera dina ljudkällor. Detta gör att din kanal förblir säker medan du skapar intressant innehåll och växer som kreatör.Streama utan problem

Soundtracks enorma bibliotek med låtar från färska indieartister är godkända för att lyssnas på världen runt under dina livestreamar. 

Musiken från Soundtrack har sin egen ljudkanal, så du kan spela musik på streamen utan att oroa dig för att ljudet i dina arkiv försvinner eller att din Twitch-kanal (eller var ditt innehåll nu streamas!) får anmärkningar

Ett bibliotek med noggrant utvald musik

Från den senaste elektroniska musiken och dansmusiken i vår "SoundPls"-spellista till avkopplande lo-fi-musik i vår "Beats to Stream to"-spellista och allt däremellan – Soundtracks bibliotek har ett varierat utbud av artister och genrer att streama med. Bland artisterna finns: Above & Beyond, mxmtoon, Porter Robinson, RAC, SwuM, och många andra.

Spellistor och kanaler väljs ut av Twitchs personal och utvalda streamare och branschpartners för att säkerställa att oavsett vilken musik du vill streama så ska den finnas nära till hands och redo att spelas. Vårt team kommer regelbundet utöka innehållet med nya spellistor och kanaler. 

Distributions- och skivbolagpartners till Soundtrack by Twitch (beta)

 

För att kreatörerna ska kunna testa Soundtrack så snart som möjligt släpper vi idag en tidig version som är kompatibel med OBS Studio v26.0 eller senare på PC. Kompatibilitet med Twitch Studio och Streamlabs OBS kommer snart. Vi kommer att göra Soundtrack tillgängligt för ännu fler kreatörer under de kommande veckorna. Om du vill pröva Soundtrack och hjälpa oss att forma den framtida upplevelsen för kreatörer går du med i väntelistan, väljer streamingprogram och väntar på mejlet med inbjudan och nedladdningsinstruktioner.

Är du musiker, skivbolag eller förläggare? Besök vår hjälpsida för att lära dig hur du kan få din musik på Soundtrack.

- Twitch

Andra nyheter