Language not available Language not available Language not available

This post is not available in your language. Here are some other options:

Videopartyn är nu tillgängliga för kreatörer världen över

Sep 2 2020

Vår globala community med kreatörer har ända sedan den stängda betan med en liten grupp kreatörer i oktober väntat ivrigt på fullversionen av videopartyn. Och ... hämta popcornen och samla din community, för idag lanserar vi officiellt videopartyn för alla kreatörer världen över. 

Med videopartyn kan du luta dig tillbaka, slappna av, och knyta an till med din community medan ni tittar på era favoritfilmer eller TV-program på Prime Video.

Vi är mycket glada över att kunna ge dig fler sätt att interagera med din publik. Så här kan du komma igång med videopartyn redan idag:

Ett stort tack till alla kreatörer som deltog i betan för videopartyn och hjälpte oss att göra produkten ännu bättre genom alla tester och synpunkter. Vi jobbar på att göra det möjligt att titta på videopartyn på mobila enheter och räknar med att lansera den funktionen under de kommande månaderna. Mer information om funktionen och tips för att komma igång finns på hjälpsidan för videopartyn.

In other news