Language not available Language not available Language not available

Det här inlägget är inte tillgängligt på ditt språk. Här är några andra alternativ:

Kanalsidornas nya utseende

May 6 2020

Förra året meddelade vi att vi omdesignar kanalsidan för att förbättra tittarupplevelsen och ge streamare fler sätt att visa världen vilka de är. 

Vi har lagt det senaste året på att testa, lyssna på feedback från vår community och förfina sidan för att säkerställa att vi levererar en upplevelse som inte bara gör det enklare för streamare att definiera vilka de är, utan även förbättrar hur tittarna upptäcker nya kreatörer och communityn. Vi är glada över att utannonsera att den nya och förbättrade kanalsidan lanseras idag.

Den omdesignade kanalsidan ger kreatörer nya verktyg för att marknadsföra en kanaltrailer, publicera streamscheman, och ger fler detaljer för att hjälpa nya tittare att lära känna streamaren och dennes kanal med en biografi, sociala medielänkar och utvalda videor. Detta är vad som är nytt:

Ett nytt anpassningsbart hem

Ett nytt anpassningsbart hem

Streamare har nu ett nytt och förbättrat hem för sitt innehåll, även när de är offline. De kan utmärka sig själva med större anpassningsbara banners, mer framträdande avatarer, en kreatörsspecifik färg, och hyllor utvalda av streamaren som visar upp deras bästa ögonblick.

Den nya offlinekanalsidan visar kanaltrailers, nyliga sändningar och hostade kanaler, medan den nya fliknavigeringen ger tittarna mer att upptäcka.

Fliken Videor har en anpassningsbar layout så att streamaren kan välja ut sitt innehåll, sortera om innehållshyllorna och lägga till videosamlingar.

Skapa introduktioner, även när kreatören är offline

Kanaler inkluderar nu en omgjord biografi.

Kanaler inkluderar nu en omgjord biografi, komplett med sociala medielänkar. Innehållet, nyckelorden och länkar gör kanaler enklare att hitta på både Twitch och på nätet.

Denna uppdatering introducerar dessutom kanaltrailers. Tidigare när någon kom till en offlinekanal möttes de av en tom videospelare eller ibland en offlinebild. Nu kan trailers laddas upp till kanaler, vilket ger streamarna möjligheten att introducera sig själva även när de är offline. Trailers visas centralt och automatiskt för nya tittare och ger dessa en försmak av streamaren och dennes innehåll och community.

Förenklade scheman

Ett förenklat schema inbyggt i Twitch

Ett förenklat schema inbyggt i Twitch ger streamarna möjligheten att lägga upp och publicera sitt schema så att tittarna vet när de ska kika förbi. Streamare kan till och med schemalägga ledighet med semesterläget. Tidigare sändningar visas också i kalendern och länkar tittarna direkt till den tidigare streamens VOD-video.

Vi är jätteglada att ni får se den nya kanalsidan och vi vet att alla kreatörer ser fram emot att dela sina omgjorda sidor och kanaltrailers. Den nya kanalsidan lanseras för alla tittare de närmaste veckorna, så håll utkik efter den uppdaterade sidan. 

Denna nya upplevelse har varit tillgänglig för streamare under den senaste månaden som förberedelse inför den offentliga lanseringen och vi har tagit med mycket av deras feedback i slutprodukten. Om du är en streamare och inte har förberett din sida går du till Kanalinställningar för att hitta alla nya funktioner eller kollar in hjälpsidan. Vi försöker alltid hitta sätt att förbättra upplevelsen på Twitch. Dela gärna med dig av din feedback här, på sociala medier, eller kontakta vår support.

Andra nyheter