Language not available Language not available Language not available

Det här inlägget är inte tillgängligt på ditt språk. Här är några andra alternativ:

Alla ombord på hypetåget

Jan 9 2020

Vi har sett det fantastiska stöd som uppstår när en community går samman för att fira en favoritstreamare. För att göra dessa communitybaserade supportevent mer givande för alla lanserar vi hypetåget för alla partners och affiliates. Den här funktionen höjer energinivån i en kanal när flera unika deltagare bidrar med cheers, prenumerationer och gåvor som når ett tröskelvärde som angetts av streamaren. Då drar hypetåget igång. 

När det har börjat rulla kan ditt fortsatta stöd med bits, prenumerationer och prenumerationsgåvor ta hypetåget till nästa nivå varje gång hypemätaren fylls. Alla som – för att hålla igång metaforen av någon anledning – skyfflar kol i tågets panna genom att använda bits, prenumerationer eller gåvor, belönas med en särskild hypetågemote om tåget blir av. 

Kolla in din favoritstreamares kanaler idag för att se om något hypetåg är på gång. Och i vår hjälpartikel hittar du allt du kan tänkas vilja veta om hypetåget.

Andra nyheter