Language not available Language not available Language not available

This post is not available in your language. Here are some other options:

Kanalpoäng: Ett enkelt sätt att interagera med din publik

Dec 16 2019

Att fansen stöttar kreatörerna och kreatörerna stöttar fansen är en av de många häftiga saker som gör Twitch till Twitch. Och idag, med lanseringen av kanalpoäng, är det mer tillfredsställande än någonsin att vara en del av en community. 

Kanalpoäng är ett nytt sätt för kreatörer att uppmärksamma och belöna sina communitymedlemmar för att de tittar, följer, prenumererar och gör annat på deras kanaler. Du kanske redan har sett kanalpoäng på Twitch när det var i early access. Idag är vi mycket glada över att rulla ut det till alla partners och affiliates. 

Som tittare kan du använda dina poäng för att tillfälligt låsa upp emotes på nivå 1 (och därmed få ett smakprov på vanligtvis prenumerantexklusiva förmåner), lyfta fram dina meddelanden i chatten, med mera. Kort sagt, ju mer du gör, desto mer kan du göra.

Som kreatör behöver du inte göra något för att komma igång. Kanalpoäng har redan aktiverats för din kanal och dina tittare börjar samla poäng omedelbart. Du kan skräddarsy ditt program från din kontrollpanel – byta namn, ändra ikoner, och lägga till anpassade belöningar. 

Du kan även hantera standardbelöningar på kontrollpanelen för kanalpoäng. Vi har tagit med rekommenderade kostnader för varje standardbelöning, men du kan även slå på smarta kostnader för att automatiskt justera dina standardbelöningskostnader baserat på storleken på din publik och hur ofta dina belöningar löses in. På så sätt behöver du inte oroa dig för att uppdatera dina belöningskostnader när din publik växer.

Vill du veta mer? Titta på videon nedan för att höra kreatörer prata om  hur kanalpoäng har hjälpt dem. Vi har även skapat guiden Få ut mesta möjliga av kanalpoäng som inkluderar designer du kan använda för att anpassa dina belöningar.

Som en särskild bonus får kreatörer som ger sina program ett eget unikt namn, skräddarsyr poängvisningen, och skapar en anpassad belöning före 31 januari 2020, chansen att vinna lite Twitch-swag. 

Några andra frågor? Vi har (förmodligen) svaret i hjälpartikeln om kanalpoäng.

INGA KÖP BEHÖVER GÖRAS. Öppet för affiliates och partners på Twitch som är bosatta i någon av USA:s 50 delstater och är 13 år eller äldre. Minderåriga måste ha föräldrars samtycke.  OGILTIGT DÄR DET ÄR FÖRBJUDET. Utlottningsperiod: 12/16/19 kl 00:01 PT – 01/31/20 kl 23:59 PT. Upp till 25 priser är tillgängliga. Officiella regler inklusive hur man deltar, begränsningar för deltagande, och beskrivningar av priser finns här. Sponsor: Twitch Interactive, Inc., med adress 350 Bush Street, San Francisco, California 94104.

In other news