Language not available Language not available Language not available

This post is not available in your language. Here are some other options:

Everything to know about the new Creator Dashboard

Dec 4 2019

Som en del av vårt pågående uppdrag att lyssna, lära och bygga de verktyg som hjälper kreatörer att växa, connecta och blomstra på Twitch är vi glada över att utannonsera en fullständig omdesign av kreatörskontrollpanelen. Bland uppdateringarna hittar vi en skinande ny anpassningsbar design för att passa dina streamingbehov, plus en handfull andra kraftfulla funktioner och verktyg som vi är mycket glada över att låta dig streama med.

Du kan pröva den nya kreatörskontrollpanelen på dashboard.twitch.tv, men här är några av höjdpunkterna:

Streamhanteraren: Med den nya streamhanteraren, som tidigare hette livekontrollpanelen, kan du enkelt dra och släppa, poppa ut, och/eller ändra storlek på din stream, samt se livestatistik med ett ögonkast.

Snabbåtgärder: Utför kraftfulla åtgärder med ett enda klick, som att skapa klipp, köra annonser, aktivera emoteexklusiv chatt, med mera.  

Kreatörsuppdateringar: Ett helt nytt dedikerat utrymme där du kan läsa om viktiga produktuppdateringar och funktionsförändringar.Assistenten: För närvarande endast för nya streamare. Assistenten tillhandahåller inlärningsverktyg och resurser för att hjälpa dig på vägen mot att bli en affiliate. 

Kolla in den nya kreatörskontrollpanelen på dashboard.twitch.tv 

 

In other news