Language not available Language not available Language not available

Det här inlägget är inte tillgängligt på ditt språk. Här är några andra alternativ:

Här är lite annat som snart kommer till Twitch

Sep 28 2019

Ännu ett TwitchCon är över! Vi drog igång i San Diego i fredags med vår första öppningsceremoni för TwitchCon någonsin där vi presenterade stora nyheter som Twitch Studio, kanalpoäng och en uppdaterad reklamupplevelse.

Men vi slutade inte där. Vi hade djupgående sessioner som gav streamarna och tittarna chansen att höra direkt från produktteamen på Twitch, dela feedback och ställa frågor. Och finns det något bättre ställe för att utannonsera ytterligare några nya produkter?

Utan att dra ut på det, här är några andra funktioner som snart kommer till Twitch:

Omröstningar: I oktober introducerar vi ett snabbt, interaktivt sätt för affiliates och partners att ställa en fråga som är integrerad direkt i chatten till sina communityn. Alla kan rösta direkt i chatten och se resultaten i realtid med ett enda knapptryck.

Hype Train: Gör grymma ögonblick till communityevent. Ett nytt sätt för fans att kombinera bits, prenumerationer och prenumerationsgåvor för att låsa upp firanden och emotes. Alla ombord på hypetåget som kommer senare i år.

Automatisk påfyllning av bits: Börjar du få slut på bits? Inte nu längre. I oktober lanserar vi en ny automatisk påfyllningsfunktion som låter dig köpa bits automatiskt när saldot faller under ett visst belopp.

Vare sig du var med oss i San Diego eller följde med på Twitch vill vi tacka dig för att du hjälpte till att göra årets TwitchCon till vårt bästa någonsin. Vill du ta igen något du missat? Kolla in alla VOD-videor här.

Andra nyheter