Language not available Language not available Language not available

Det här inlägget är inte tillgängligt på ditt språk. Här är några andra alternativ:

Dag 1 av TwitchCon: Alla nyheter från öppningsceremonin

Sep 27 2019

Idag i San Diego gjorde vi något nytt för att fira starten av TwitchCon: den första öppningsceremonin i TwitchCons historia. Under festligheterna satte sig vår vd Emmett Shear ner med Ezekiel_III för att prata om vad communityn uppnått, svara på frågor, och avslöja nya funktioner som tagits fram för att stötta streamarna och tittarna.

Vi utannonserade dessutom datumen för nästa års TwitchCon!

TwitchCon Amsterdam: 2–3 maj, 2020

TwitchCon San Diego: 25–27 september, 2020

Här är en genomgång av allt som utannonserades idag.

Väx

Vi vill att varje del av Twitch ska hjälpa talangfulla kreatörer att bli upptäckta av nya tittare som vi vet älskar deras innehåll.

Twitch Studio: Twitch Studio gör det lättare för nya kreatörer att komma igång tack vare guidad installation, lättanvända mallar för anpassning, och inbyggt aktivitetsflöde, chatt, och aviseringar så att de kan få kontakt med sin publik när de streamar. Vi började testa Twitch Studio tidigare i år och det kommer att vara tillgängligt för alla streamare i november. Vill du bli meddelad när det släpps? Registrera dig här.Kreatörskontrollpanelen: Vi gör om streamingupplevelsen helt och hållet med en helt ny och anpassningsbar webbkontrollpanel. Streamare kan nu enkelt använda och anpassa en rad snabbåtgärder. För nyare streamare kommer den inbyggda assistenten med tips för att hjälpa dem att levla upp sina streamar. Du kan kolla in den nya kontrollpanelen i oktober!Kanalsida: Vi omdesignar kanalsidan för att förbättra tittarupplevelsen och ge streamarna fler sätt att uttrycka sig på. Vi gav en tidig förhandstitt på TwitchCon och detta kommer att börja rulla ut senare nästa år. Den nya kanalsidan kommer inkludera möjligheten att skapa en kanaltrailer, publicera streamscheman, och ge mer information för att hjälpa nya tittare att lära känna dig och din kanal.

Anslut

Communityn är vad som gör Twitch så annorlunda mot allt annat online. Vi vill ge alla fler kreativa sätt att få kontakt med andra.

Kanalpoäng: Ett anpassningsbart, kanalspecifikt program för affiliates och partners som belönar lojala medlemmar av deras communityn kommer i januari 2020. Tittarna får poäng för saker de redan gör och kan lösa in dessa mot belöningar som att låsa upp nivå 1-emotes, lyfta fram meddelanden, eller få belöningar som anpassats av streamaren. Vi testar för närvarande detta med en handfull streamare. Du kan gå hit för att registrera dig om du är intresserad av att testa innan alla får tillgång till det. 

Moderatorvy: Vi introducerar Moderatorvy – ett nytt anpassningsbart kanalläge för att underlätta moderatorernas jobb. Det har alla de verktyg moderatorerna använder idag plus nya som gör att de snabbt kan moderera meddelanden som flaggas av AutoMod, se vilka moderatorer som är online, samt en logg över alla moderatoråtgärder i kanalen. Vi börjar rulla ut detta nästa vår.

Blomstra

Att streama innebär hårt arbete och kräver både engagemang och talang. Vi vill att alla ska ha fler och bättre sätt att bli belönade för sitt hårda arbete.

Prenumerationer på iOS: Från och med oktober kommer tittare som använder Twitchs iOS-app nu att kunna prenumerera på sina favoritstreamare. iOS-tittarna kommer att kunna köpa enskilda eller paketerade tokens som de kan lösa in mot en nivå 1-prenumeration på valfri kanal i upp till 12 månader. Prenumeranterna kommer att få samma förmåner som vanligt, som anpassade emotes och tillgång till prenumerantexklusivt innehåll, och streamarna tjänar lika mycket som alltid.

Uppdaterad reklamupplevelse: Vi introducerar en rad uppdateringar för att förbättra reklamupplevelsen för tittarna och streamarna. Med start de närmaste två veckorna:

Detta är bara början på en kontinuerlig förbättring av reklamupplevelsen. Senare i år kommer vi att visa en uppskattad utbetalning för reklampauser så att streamare vet vad de kan tjäna innan de kör dem. 

Andra nyheter