Language not available Language not available Language not available

Dit bericht is niet beschikbaar in jouw taal. Hier zijn enkele andere opties:

Maak kennis met Soundtrack by Twitch: rechtenvrije muziek voor alle Twitch-creators

Sep 30 2020

*Update: Soundtrack by Twitch (bèta) is nu sinds 19 oktober 2020 beschikbaar voor creators van over de hele wereld. Download hier. We zijn verheugd om een nieuwe creator-tool aan te kondigen die we het afgelopen jaar hebben ontwikkeld: Soundtrack by Twitch.

We weten hoe belangrijk muziek is voor jullie creatieve proces en hebben gehoord hoe frustrerend het is om wegwijs te worden in het complexe en veranderlijke muziekecosysteem. Soundtrack geeft je een samengestelde verzameling rechtenvrije muziek en kan worden geïntegreerd met je streaming-software om je audiobronnen te scheiden, zodat je je kanaal veilig kunt houden terwijl je boeiende inhoud creëert en groeit als creator.Zorgeloos streamen

De enorme bibliotheek van Soundtrack met nummers van nieuwe, onafhankelijke artiesten is volledig goedgekeurd om wereldwijd beluisterd te worden tijdens je livestreams. 

Muziek van Soundtrack is onderverdeeld in een afzonderlijk audiokanaal, zodat je muziek kunt afspelen op je stream zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je archieven gedempt worden of je Twitch-kanaal (of waar je inhoud ook naartoe gaat) een waarschuwing krijgt.

Zorgvuldig samengestelde muziekbibliotheek

Van de nieuwste elektronische en dancemuziek in onze afspeellijst 'SoundPls' tot relaxte lo-fi beats in onze afspeellijst 'Beats to Stream to' en alles daartussenin; de Soundtrack-bibliotheek heeft een gevarieerde set artiesten en genres om mee te streamen. Artiesten zijn onder andere: Above & Beyond, mxmtoon, Porter Robinson, RAC, SwuM en nog veel meer.

Afspeellijsten en zenders worden samengesteld door Twitch-muziekcuratiepersoneel, evenals geselecteerde streamers en branchepartners om ervoor te zorgen dat de muziekstijl die je aan je stream wilt toevoegen binnen handbereik ligt, klaar om afgespeeld te worden. Ons curatieteam zal ons aanbod regelmatig uitbreiden met nieuwe afspeellijsten en zenders. 

Soundtrack by Twitch (bèta) - label en distributiepartners

 

Om Soundtrack zo snel mogelijk in handen van creators te krijgen, brengen we vandaag een vroege versie uit die compatibel is met OBS Studio v26.0 of later op pc. Twitch Studio- en Streamlabs OBS-compatibiliteit volgt binnenkort. We zullen de beschikbaarheid van Soundtrack voor creators de komende weken blijven uitbreiden. Als je Soundtrack wilt proberen en de toekomstige ervaring voor creators wilt helpen vormgeven, zet jezelf dan op de wachtlijst, kies je streaming-software en houd je e-mail in de gaten voor een uitnodiging met downloadinstructies.

Ben je een muzikant, label of uitgever? Ga naar onze hulppagina om te zien hoe je je muziek in Soundtrack kunt krijgen.

- Twitch

In ander nieuws