Language not available Language not available Language not available

This post is not available in your language. Here are some other options:

Videoparty's zijn nu wereldwijd beschikbaar voor creators

Sep 2 2020

Onze wereldwijde community van creators heeft reikhalzend uitgekeken naar de volledige release van videoparty's sinds onze besloten bèta met een kleine groep creators in oktober. Nou, pak je popcorn en trommel je community op, want vandaag introduceren we officieel videoparty's voor alle creators wereldwijd. 

Met videoparty's kun je achterover leunen, ontspannen en contact leggen met je community terwijl je geniet van je favoriete films of tv-programma's op Prime Video.

We zijn verheugd om je meer manieren te bieden om met je publiek te communiceren. Hier lees je hoe je vandaag nog aan de slag kunt gaan met videoparty's:

Bedankt aan alle creators die hebben deelgenomen aan de videoparty-bèta en ons hebben geholpen om het product nog beter te maken door middel van hun tests en feedback. We werken eraan om te zorgen dat videoparty's bekeken kunnen worden op mobiele apparaten. We verwachten deze functie in de komende maanden uit te brengen. Ga naar de hulppagina over videoparty's voor meer informatie over de functie en tips om aan de slag te gaan.

In other news