Language not available Language not available Language not available

This post is not available in your language. Here are some other options:

Een update voor onze community

Jun 24 2020

We willen je graag even bijpraten over ons onderzoek naar de recente beschuldigingen van seksueel misbruik en intimidatie aan het adres van Twitch-streamers, en de acties die we ondernemen. We bekijken elk geval dat aan het licht is gekomen zo snel mogelijk en proberen deze ernstige beschuldigingen zo zorgvuldig mogelijk te beoordelen. We hebben de ernstigste gevallen de hoogste prioriteit gegeven en zullen op basis van onze bevindingen meteen beginnen met het uitdelen van permanente schorsingen. In veel gevallen vond het vermeende incident buiten Twitch plaats. Daarvoor hebben we meer informatie nodig om tot een besluit te komen. In een aantal gevallen zullen we de zaak moeten rapporteren aan de bevoegde autoriteiten die beter toegerust zijn om een grondiger onderzoek te doen. Aan degenen die zich hebben gemeld en aanvullende informatie willen delen, en aan iedereen die zijn/haar ervaring nog niet heeft gedeeld en dat wel wil doen: je kunt je ervaringen vertrouwelijk rapporteren via de rapportagetools op de kanaalpagina van iedere streamer.

Ook zetten we ons in om onze inspanningen, om van Twitch een veiligere omgeving te maken met meer tools om intimidatie en haat te bestrijden, voort te zetten. We zijn onder meer bezig met het herzien van ons beleid ten aanzien van haatzaaiend gedrag en intimidatie, verbeterde detectie van aanstootgevende gebruikersnamen, verbeteringen aan AutoMod en onze lijst met niet-toegestane woorden, en andere projecten gericht op het verminderen van intimidatie en haatzaaiend gedrag.

Degenen die zich hebben gemeld, hebben heel veel kracht en moed getoond, en zich kwetsbaar opgesteld.  We erkennen dat we problemen in de gaming- en bredere internetcommunity's niet alleen kunnen aanpakken, maar we nemen onze verantwoordelijkheid als service voor onze community serieus. We zullen de beschuldigingen aan het adres van mensen die bij Twitch zijn aangesloten blijven beoordelen. Ook zullen we onderzoeken hoe Twitch in deze belangrijke kwestie samen kan werken met andere marktleiders.

In other news