Language not available Language not available Language not available

Dit bericht is niet beschikbaar in jouw taal. Hier zijn enkele andere opties:

Een bericht van Emmett over de veiligheidsadviesraad

May 19 2020

Vorige week hebben we de oprichting aangekondigd van onze veiligheidsadviesraad, een groep van online veiligheidsexperts en Twitch-creators die we hebben samengebracht om te adviseren over kwesties met betrekking tot vertrouwen en veiligheid op Twitch. Sindsdien hebben we veel discussies en vragen gezien, evenals enkele zorgen, en ik wil wat duidelijkheid verschaffen om iedereen te helpen begrijpen hoe wij de rol van de raad zien en wat onze volgende stap wordt.

De rol van de raad is om te adviseren, perspectief te bieden en deel te nemen aan discussies met onze interne teams met betrekking tot het werk dat we doen om onze community veilig en gezond te houden. We hebben bewust gekozen om adviseurs te werven met een sterke onafhankelijke mening en de moed om tegen onze manier van denken in te gaan. Ons doel is om een breed scala aan standpunten te horen die zijn geïnformeerd door zeer diverse mensen binnen en buiten Twitch. Omdat een positie in de raad geen ideologische test is of een goedkeuring van een specifieke opvatting door Twitch, verwachten we dat leden van de raad soms zeer uiteenlopende opvattingen zullen hebben ten opzichte van elkaar, Twitch-medewerkers of het officiële Twitch-beleid. We erkennen dat het horen van uiteenlopende stemmen waardevol is bij het maken van producten en beleid om onze hele community van dienst te zijn.

We zeiden in onze blogpost dat het ons doel was dat de raad zou adviseren over verschillende zaken, van advies over nieuw beleid tot het bevorderen van gezonde streaming-gewoonten, maar we hadden duidelijker kunnen zijn over taken waar de raad niet bij betrokken zal zijn. De leden van de raad nemen geen moderatiebesluiten en hebben ook geen toegang tot details over specifieke moderatiezaken. Het zijn geen Twitch-werknemers en ze spreken niet namens Twitch. Hoewel we hun meningen en hun recht om die te delen waarderen, zijn het onafhankelijke actoren die meningen zullen hebben die niet worden gedeeld door Twitch, Twitch-werknemers of zelfs door andere leden van de raad. Desalniettemin zijn we van mening dat het hebben van verschillende opvattingen de raad en zijn aanbevelingen sterker zal maken en dat dit uiteindelijk beter zal zijn voor onze community.

Alle deelnemers geven veel om de Twitch-community en willen er een betere plek van maken. Zij steken hier tijd en energie in, en we zijn dankbaar voor hun bijdrage om ons te helpen het Twitch-beleid te verbeteren. Intimidatie van leden van de raad of iemand bij of op Twitch onderstreept alleen maar het belang van de raad. We keuren pesten of intimidatie van welke aard dan ook niet goed en zullen actie blijven ondernemen tegen accounts die dergelijk gedrag bezigen.

Met de veiligheidsadviesraad en al ons werk bij Twitch staat de wens centraal om een veilige, inclusieve en creatieve gemeenschap van gepassioneerde mensen te bevorderen. Zoals met elke community zullen er meningsverschillen en diverse standpunten zijn, en we zijn vastbesloten om een verscheidenheid aan perspectieven te overwegen terwijl we eraan werken om onze community veilig en gezond te houden.

- Emmett 

In ander nieuws