Language not available Language not available Language not available

Dit bericht is niet beschikbaar in jouw taal. Hier zijn enkele andere opties:

Een nieuwe look voor kanaalpagina's

May 6 2020

Vorig jaar hebben we aangekondigd dat we de kanaalpagina een nieuw ontwerp geven om de kijkervaring te verbeteren en streamers meer manieren te bieden om de wereld te laten zien wie ze zijn. 

Afgelopen jaar hebben we de pagina getest, naar feedback van onze community geluisterd en de pagina verfijnd om er zeker van te zijn dat we een ervaring leveren die het niet alleen makkelijker maakt voor streamers om te definiëren wie ze zijn, maar ook de manier waarop kijkers nieuwe creators en community's ontdekken verbetert. We kondigen met trots aan dat we vandaag beginnen de nieuwe en verbeterde kanaalpagina uit te rollen.

De herontworpen kanaalpagina geeft creators nieuwe tools om een kanaaltrailer te gebruiken, streamplanningen te publiceren en meer gedetailleerde informatie te geven om kijkers te helpen de streamer en diens kanaal te leren kennen middels een bio, links naar sociale media en beheerde video's. Dit is er nieuw:

Een nieuw, aanpasbaar thuishonk

Een nieuw, aanpasbaar thuishonk

Streamers hebben nu een nieuw en verbeterd thuishonk voor hun content, ook als ze offline zijn. Ze kunnen zichzelf profileren met grotere aanpasbare banners, prominentere avatars, hun eigen kleur en door henzelf beheerde videoschappen om direct hun mooiste momenten te kunnen tonen.

De nieuwe offline kanaalpagina toont kanaaltrailers, recente streams en gehoste kanalen, terwijl er voor kijkers meer te ontdekken valt dankzij de nieuwe navigatie middels tabbladen.

Het tabblad Video's heeft een aanpasbare lay-out, zodat de streamer de content kan beheren, de contentschappen opnieuw kan indelen en nieuwe videocollecties kan toevoegen.

Creators: stel je voor, ook als je offline bent

Kanalen hebben nu een vernieuwde bio.

Kanalen hebben nu een vernieuwde bio, compleet met links naar sociale media. Dankzij de content, zoekwoorden en links zijn kanalen makkelijker te vinden op Twitch en op internet.

Deze update introduceert ook kanaaltrailers. Als iemand voorheen terechtkwam op een offline kanaal, werd diegene begroet door een lege videospeler en soms een offlineafbeelding. Nu kunnen er trailers worden geüpload naar kanalen, zodat streamers zichzelf altijd kunnen voorstellen, ook als ze offline zijn. Trailers worden opvallend geplaatst en automatisch getoond aan nieuwe kijkers, waardoor zij een idee krijgen van de streamer, content en community.

Planningen in één oogopslag

Een vereenvoudigde planning die geïntegreerd is in Twitch

Een versimpeld schema dat geïntegreerd is in Twitch biedt streamers de mogelijkheid om hun planning in te stellen en te publiceren, zodat kijkers weten wanneer ze terug moeten komen. Streamers kunnen zelfs vrije tijd inplannen met de vakantiemodus. Eerdere streams verschijnen eveneens in de kalender en verwijzen kijkers rechtstreeks door naar de VOD's van de betreffende streams.

We kunnen niet wachten tot je de nieuwe kanaalpagina hebt gezien en weten dat creators ernaar uitkijken om hun vernieuwde pagina's en kanaaltrailers met je te delen. De nieuwe kanaalpagina wordt in de komende weken beschikbaar gemaakt voor alle kijkers, dus houd je ogen open voor de vernieuwde pagina. 

Deze nieuwe ervaring was de afgelopen maand beschikbaar voor streamers, zodat die zich konden voorbereiden op de publieke lancering. We hebben veel van hun feedback in het uiteindelijke product verwerkt. Ben jij een streamer en heb je je pagina nog niet ingesteld? Ga dan naar de kanaalinstellingen, waar je alle nieuwe functies vindt, of bekijk onze hulppagina. We zijn altijd op zoek naar manieren om de ervaring op Twitch te verbeteren. Met je feedback kun je hier terecht, op sociale media of contact opnemen met ondersteuning.

In ander nieuws