Language not available Language not available Language not available

Dit bericht is niet beschikbaar in jouw taal. Hier zijn enkele andere opties:

Iedereen in de hypetrein

Jan 9 2020

We hebben gezien wat voor geweldige steun er wordt gegeven als een community zich verenigt om hun favoriete streamer te vieren. Om iedereen meer te laten profiteren van deze ondersteuningsmomenten vanuit de community, lanceren we hypetrein voor al onze partners en Affiliates. Deze functie zweept de energie op een kanaal op als er een stroom aan cheers, nieuwe abonnees en cadeaus van een aantal unieke deelnemers op gang komt die voldoet aan de drempelwaarde die is ingesteld door de streamer. Dan gaat de hypetrein van start. 

Als de hypetrein op gang is gekomen, kunnen jullie met je voortdurende steun middels bits, abonnementen en Cadeau-abonnementen de hypemeter vullen om de hypetrein naar het volgende niveau te tillen. Iedereen die—om de beeldspraak nog maar even gaande te houden—wat kolen op het vuur gooit met behulp van bits, abonnementen of Cadeau-abonnementen wordt, als de trein slaagt, beloond met een speciale hypetrein-emote. 

Bekijk de kanalen van je favoriete streamers vandaag nog om te zien of er een hypetrein voorbijkomt. En vergeet niet ons hulpartikel te lezen voor alles wat je maar wilt weten over de hypetrein.

In ander nieuws