Language not available Language not available Language not available

This post is not available in your language. Here are some other options:

Kanaalpunten: een eenvoudige manier om je publiek erbij te betrekken

Dec 16 2019

De steun die creators krijgen van hun fans (en vice versa) is een van die fantastische dingen die Twitch Twitch maakt. En nu, met de lancering van kanaalpunten, is het fijner dan ooit om deel uit te maken van een community. 

Kanaalpunten vormen een nieuwe manier voor creators om communityleden te erkennen en te belonen voor het bekijken en volgen van hun kanaal, voor het nemen van een abonnement en voor andere acties op hun kanaal. Misschien ben je kanaalpunten al tegengekomen op Twitch, want de functie bevindt zich in de vroege-toegangsfase. We zijn verheugd om de functie vandaag beschikbaar te stellen voor alle partners en Affiliates. 

Als kijker kun je punten gebruiken om tijdelijk niveau 1-emotes te ontgrendelen (zodat je een voorproefje krijgt van de voordelen als abonnee), je boodschappen in de chat op te laten lichten, en nog veel meer. Kortom, hoe meer je doet, hoe meer je kunt doen.

Als creator hoef je niets te doen om aan de slag te gaan met kanaalpunten. Ze zijn al ingeschakeld voor je kanaal en je kijkers beginnen meteen punten te verdienen. Je kunt je programma via je dashboard aanpassen - kies een andere naam, pas iconen aan voeg aangepaste beloningen toe. 

Ook kun je je standaardbeloningen beheren in het kanaalpuntendashboard. We hebben voor elke standaardbeloning aanbevolen kosten toegevoegd, maar je kunt ook Slimme kosten inschakelen om de kosten van je standaardbeloningen aan te passen aan de grootte van je publiek en het verzilveringspercentage van je beloningen. Op deze manier hoef je je niet bezig te houden met het bijwerken van je beloningskosten naarmate je publiek groeit.

Wil je meer te weten komen? Bekijk de onderstaande video waarin creators vertellen  hoe ze hebben geprofiteerd van kanaalpunten. Ook hebben we de gids Haal het maximale uit kanaalpunten gemaakt, compleet met afbeeldingen die je kunt gebruiken om je beloningen aan te passen.

Als speciale bonus maken creators die vóór 1 februari 2020 hun programma een eigen unieke naam geven, hun puntenweergave personaliseren en een aangepaste beloning maken kans om wat Twitch-swag te winnen. 

Nog andere vragen? Die hebben we (waarschijnlijk) al beantwoord in het hulpartikel over kanaalpunten.

GEEN AANKOOP NODIG. Open voor Twitch Affiliates en partners die minimaal 13 jaar zijn en inwoner zijn van een van de 50 staten van de VS. Minderjarigen moeten toestemming hebben van hun ouders.  ONGELDIG WAAR VERBODEN. Looptijd prijzenactie: vanaf 0:01 uur PT op 16-12-2019 – 23:59 uur PT op 31-01-2020. Tot 25 prijzen beschikbaar. Ga naar deze pagina voor de officiële spelregels, waaronder regels voor deelname, toegangsbeperkingen en beschrijvingen van prijzen. Sponsor: Twitch Interactive, Inc., gevestigd aan 350 Bush Street, San Francisco, California 94104.

In other news