Language not available Language not available Language not available

Dit bericht is niet beschikbaar in jouw taal. Hier zijn enkele andere opties:

Alles wat je moet weten over het nieuwe creatordashboard

Dec 4 2019

Als onderdeel van onze voortdurende missie om te luisteren, leren en de tools te bouwen die creators helpen te groeien, verbinden en floreren op Twitch, kondigen we met trots aan dat het creatordashboard volledig is vernieuwd. De updates bestaan onder meer uit een gelikt en aanpasbaar nieuw ontwerp dat aansluit op jouw streambehoeften, en een aantal andere functies en tools waar je ongetwijfeld veel streamplezier aan zult beleven.

Je kunt het nieuwe creatordashboard bekijken op dashboard.twitch.tv, maar hier is een aantal hoogtepunten:

Streammanager: via de nieuwe Streammanager, die voorheen bekendstond als het live-dashboard, kun je eenvoudig je streamconfiguratie slepen en neerzetten, in een apart venster openen en/of vergroten of verkleinen. Ook kun je in één oogopslag al je live statistieken inzien.

Snelle acties: voer handige acties uit met één druk op een knop, bijvoorbeeld clippen, een reclame afspelen, alleen emotes-chat inschakelen en meer.  

Updates voor creators: een gloednieuwe, speciale ruimte waar je allerlei informatie vindt over belangrijke productupdates en functiewijzigingen.Assistent: de Assistent is momenteel alleen nog bedoeld voor nieuwe streamers en biedt leerzame tools en hulpmiddelen om je verder op weg te helpen naar de status van Affiliate. 

Bekijk je nieuwe creatordashboard op dashboard.twitch.tv 

 

In ander nieuws