Language not available Language not available Language not available

Dit bericht is niet beschikbaar in jouw taal. Hier zijn enkele andere opties:

De bèta van Twitch Studio: nu voor iedereen beschikbaar

Nov 12 2019

Enkele maanden geleden lanceerden we de gesloten bèta van Twitch Studio—onze gloednieuwe streaming-app voor nieuwe streamers. Tal van streamers hebben zich geregistreerd om het eens uit te proberen en na veel feedback en verbeteringen zijn we razend enthousiast dat we de deur nu voor iedereen kunnen openen. 

Vanaf vandaag kan iedereen de bèta van Twitch Studio downloaden en zelf uitproberen op Windows 7 of nieuwer.   

Hier is een voorproefje van een aantal van de beste functies van Twitch Studio, die zijn bedoeld om je te helpen als je voor het eerst live gaat of om je streams te verbeteren als je nog relatief nieuw bent op Twitch: 

Als nieuwe streamers live willen gaan en hun passies willen delen met de rest van de wereld, verdienen ze onze volledige steun. Het voor iedereen beschikbaar stellen van de bèta van Twitch Studio is onze volgende stap in die missie. 

Klaar om te beginnen? Je kunt de bèta van Twitch Studio hier downloaden.

In ander nieuws