Language not available Language not available Language not available

Dit bericht is niet beschikbaar in jouw taal. Hier zijn enkele andere opties:

Dit is wat er binnenkort nog meer naar Twitch komt

Sep 28 2019

We hebben weer een TwitchCon achter de rug! Vrijdag trapten we af in San Diego met onze eerste openingsceremonie van TwitchCon ooit. Daarbij introduceerden we belangrijke functies als Twitch Studio, kanaalpunten en updates van de reclame-ervaring.

Maar dat is nog niet alles. We hebben dieptesessies gehouden om streamers en kijkers de kans te geven om direct in gesprek te gaan met onze productteams bij Twitch, feedback te geven en vragen te stellen. De ideale gelegenheid om nog wat nieuwe producten aan te kondigen!

Dit is wat er binnenkort nog meer naar Twitch komt:

Polls: Vanaf oktober introduceren we een snelle en interactieve manier voor Affiliates en partners om hun community een vraag te stellen die direct in de chat wordt opgenomen. Iedereen kan rechtstreeks in de chat stemmen en de resultaten in real-time zien, met een druk of klik op de knop.

Hype Train: Verander belangrijke momenten in community-evenementen. Een nieuwe manier voor fans om bits, abonnementen en Cadeau-abonnementen te gebruiken om vieringen en emote-beloningen te ontgrendelen. De Hype Train wordt later dit jaar verwacht. Stap gerust in!

Bits automatisch aanvullen: Zijn je bits bijna op? Niet meer. Vanaf oktober komen we met een nieuwe functie voor automatisch aanvullen, waarmee je automatisch bits kunt kopen als je balans onder een bepaalde waarde duikt.

Of je er nu bij was in San Diego of alles via Twitch volgde, bedankt voor je hulp om van deze TwitchCon de beste ooit te maken. Wil je nog iets terugkijken wat je hebt gemist? Je vindt alle VOD's hier.

In ander nieuws