Language not available Language not available Language not available

Dit bericht is niet beschikbaar in jouw taal. Hier zijn enkele andere opties:

TwitchCon dag 1: al het nieuws van de openingsceremonie

Sep 27 2019

We hebben vandaag in San Diego iets nieuws gedaan om het begin van TwitchCon te vieren: de eerste openingsceremonie van TwitchCon ooit. Tijdens de festiviteiten ging onze CEO Emmett Shear met Ezekiel_III zitten om te praten over wat de community allemaal bereikt heeft, vragen te beantwoorden en nieuwe functies te onthullen die zijn ontworpen om streamers en kijkers te ondersteunen.

Ook hebben we de data voor de TwitchCon van volgend jaar aangekondigd!

TwitchCon Amsterdam: 2-3 mei 2020

TwitchCon San Diego: 25-27 september 2020

Hier is een overzicht van wat er vandaag allemaal werd aangekondigd.

Groeien

We willen dat elk onderdeel van Twitch getalenteerde creators in staat stelt om ontdekt te worden door nieuwe kijkers, van wie we weten dat ze dol zullen zijn op hun content.

Twitch Studio: Twitch Studio maakt het makkelijker voor nieuwe creators om aan de slag te gaan met behulp van begeleide configuratie, eenvoudige sjablonen om streams mee aan te passen en ingebouwde activiteitenfeed, chat en notificaties, zodat ze tijdens het streamen contact kunnen maken met hun publiek. We zijn eerder dit jaar begonnen Twitch Studio te testen en in november zal het voor alle streamers beschikbaar zijn. Wil je weten wanneer Twitch Studio beschikbaar is? Registreer je hier.Creator Dashboard: We gooien de ervaring van streamers volledig op de schop met een volledig nieuw en aanpasbaar webdashboard. Streamers kunnen nu eenvoudig een set snelacties gebruiken en aanpassen. De ingebouwde assistent geeft tips voor nieuwe streamers om ze te helpen hun stream naar het volgende niveau te tillen. Het nieuwe dashboard is vanaf oktober besschikbaar!Kanaalpagina: We werken aan een herontwerp van de kanaalpagina om de ervaring van kijkers te verbeteren en streamers meer manieren te bieden om zich uit te drukken. Op TwitchCon hebben we een kort voorproefje gegeven. Later volgend jaar zullen we beginnen de nieuwe kanaalpagina in gebruik te nemen. Via de nieuwe kanaalpagina kun je onder meer een kanaaltrailer maken, streamplanningen publiceren en meer informatie geven, zodat nieuwe kijkers kennis kunnen maken met jou en je kanaal.

Verbinden

De community is wat Twitch zo anders maakt dan de rest van de online wereld. We willen iedereen meer creatieve manieren bieden om met elkaar in contact te komen.

Kanaalpunten: In januari 2020 lanceren we een aanpasbaar en kanaalspecifiek programma voor Affiliates en partners, dat trouwe leden van hun community beloont. Kijkers verdienen punten door te doen wat ze nu ook al doen. Deze punten kunnen ze verzilveren voor beloningen, zoals het ontgrendelen van emotes van niveau 1, het markeren van een bericht of beloningen die zijn aangepast door de streamer. Op dit moment testen we dit met een select aantal streamers; als je het graag wilt uitproberen voordat het voor iedereen beschikbaar is, kun je je hier registreren

Modweergave: Met modweergave introduceren we een nieuwe, aanpasbare kanaalmodus die het werk van mods helpt te vereenvoudigen. Deze modus bevat alle tools die mods nu gebruiken, maar ook nieuwe tools waarmee ze snel in actie kunnen komen bij berichten die zijn gemarkeerd door AutoMod en waarmee ze kunnen zien welke mods online zijn. Ook bevat de modweergave een log van alle moderatiehandelingen die op het kanaal zijn verricht. We beginnen dit komend voorjaar uit te rollen.

Floreren

Streamen is hard werken, en vereist toewijding en talent. We willen iedereen meer en betere manieren bieden om voor dat harde werken beloond te worden.

Abonnementen in iOS: Vanaf oktober kunnen kijkers zich in de Twitch iOS-app op hun favoriete streamers abonneren. iOS-kijkers kunnen losse of gebundelde tokens kopen die ze kunnen verzilveren voor een abonnement van niveau 1 voor maximaal twaalf maanden op het kanaal van hun keuze. Abonnees ontvangen dezelfde voordelen, zoals aangepaste emotes en toegang tot content voor abonnees. Streamers ontvangen dezelfde inkomsten.

Updates voor de reclame-ervaring: We introduceren een serie updates om de reclame-ervaring voor kijkers en steamers te verbeteren. Met ingang van de komende twee weken:

Dit is nog maar het begin van een voortdurende stroom aan verbeteringen van de reclame-ervaring. Later dit jaar zullen we ook beginnen met het tonen van een geschatte uitbetaling voor reclames, zodat streamers weten wat ze aan reclames kunnen verdienen voordat ze die afspelen. 

In ander nieuws